The Management Grid

Sneller innoveren of reageren op ontwikkelingen zoals big data en blockchain in jouw markt? Kennis meer toegankelijk maken? Dat zijn mooie doelen maar een organisatie verander je niet in één dag. Community building kan je helpen.

Binnen communities zoek je gezamenlijk naar oplossingen om doelen waar te maken. Om succesvolle communities te organiseren, reiken we managers de tool ‘de Management Grid’ aan. Het Grid bestaat uit 5 aandachtspunten waar je als management op stuurt: 1. bewustwording,  2. competenties, 3. samenwerking,  4. systemen en 5. organisatie. Met de invulling van de aandachtspunten kun je als management de ruimte geven aan medewerkers om communities te starten.

Succesvolle communities ontstaan niet vanzelf. Daarom helpen we met een aanpak om communities te vormen en te onderhouden. 

Ontdek meer over communities

1. Management Report

Inzicht in de huidige situatie en de aandachtspunten om toekomstbestendig te worden? Dat krijg je met het Management report.

2. Management Grid Workshop

Een helder plan waarin de gewenste aanpak staat omschreven om toekomstbestendig te worden. Dat is het doel van de Management Grid Workshop. Om dit plan vorm te geven houden we een workshop. Tijdens de workshop creëren we gezamenlijk beeld van jouw toekomstbestendige organisatie, bepalen we de focus en prioriteiten, formuleren doelstellingen en maken een roadmap om daar te komen.

3. Management Grid Implementation

Jouw doel moet worden waargemaakt. De implementatie van het Management Grid helpt daarbij. Met dit product monitoren we continu 5 aandachtspunten om jouw doel te bereiken en ondersteunen dat met concrete adviezen.

TheNextNow creëert toekomstbestendige organisaties door nieuwe vormen van samenwerking