Next Community Now

Hoe realiseer je samenwerking buiten jouw organisatie? Hoe kan je sneller businessmodellen creëren en meegaan met ontwikkelingen als smart cities of Cloud computing? Deze en een tal van andere vraagstukken houden organisaties bezig.

Het oplossen van dit soort vraagstukken doe je in een community. In een community los je vraagstukken niet op vanuit één discipline. In een community benader je het vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken. En zoek je gezamenlijk naar antwoorden op vraagstukken. Hierdoor realiseer je sneller effectievere oplossingen. En worden medewerkers uitgedaagd om met al hun creativiteit, kennis en inzichten bij te dragen. TheNextNow helpt bij het vormen en onderhouden van communities. Het resultaat? Een toekomstbestendige organisatie.

Communities succesvol organiseren? Daarvoor hebben we de Management Grid.
Ontdek de Management Grid

 

1. Community Incubator

Met dit product maken we 2 communities startklaar. We bepalen voor de communities een heldere doelstelling, de aanpak, de invulling van de rollen en de kaderstelling en ondersteuning door het management.

2. Community Accelerator

Met dit product geven we invulling aan de samenwerking binnen de eerste communities door coaching en begeleiding op basis van onze methodiek voor communitybuilding. De resultaten worden vastgelegd en besproken met het management.

3. Community Multiplier

Met de ervaringen van de eerste communities worden de samenwerkingsverbanden verder uitgebreid en de methodiek verankerd in de organisatie voor blijvende, levende communities.

TheNextNow creëert toekomstbestendige organisaties