CONTENTFRAME: hoe manage ik content in mijn community?

Iedereen is ermee bezig: het opstarten van een sociaal intranet, een digitale community of een kennisplatform. Veelal stranden deze platformen door het niet managen van de content. Hoe richt je een digitale, succesvolle community in? Een community waar kennisdeling voorop staat? Hoe krijg je grip op de verschillende type content? En hoe zorg je ervoor dat niet achteloos alles wordt gedeeld? Gebruik het contentframe!

De eerste stap is inzicht krijgen in de verschillende typen content. Dit doe je door een content-infrastructuur te organiseren. Ons contentframe kan je daarbij helpen. Het frame helpt je duidelijk te maken welke kennis in jouw organisatie aanwezig is, en welke kennis je graag gedeeld zou willen zien. Zie kennis in jouw organisatie als allerlei losse puzzelstukjes. Je wilt allereerst alle puzzelstukjes in kaart krijgen. Het frame helpt je om de puzzelstukjes te definiëren en daarmee het grote plaatje in beeld te krijgen.

Wanneer je kijk hebt op de verschillende typen content, ben je in staat een kennisplatform in te richten. We bieden je dit handige contentframe om content in te delen. Download het frame hier: TheNextNow contentframe

Hoe maak je deze kennis relevant en interessant? Dat vertelden we in onze vorige blog. Lees het hier

Naar overzicht