Reviews

Liesbeth en ik werkten ruim een jaar samen, eerst in de voorbereiding voor een seminar later in het portefeuilleteam Kennismanagement. Liesbeth is een betrouwbare, pro-actieve collega, anticipeert, komt afspraken na, vlot, enthousiast, communicatief, beheerst presentatievaardigheid, groot geloof in community-werking en 'samen sterker'. Samenwerken met Liesbeth is prettig!
Marjolein Ruppert
Adviseur Kennis en Informatie FO en Opsporing Politie
Waar het bij Liesbeth vooral om gaat is enthousiasme en het bij elkaar brengen van mensen die raakvlakken hebben (of zouden moeten hebben) in het werk. Binnen een bijzondere discipline van die nieuwe (mega-)organisatie ‘politie’ moest een en ander in gang geduwd en getrokken worden. Daarin heeft Liesbeth haar waarde bewezen. Met nuchterheid én deskundigheid weet zij mensen de goede kant op te laten denken. Daarbij is zij gaarne bereid de handen uit de mouwen te steken met interviews en organisatie, waarbij zij het doel haarscherp voor ogen houdt. Voor zichzelf en haar gesprekspartners! Zij is een waardevolle steunpilaar in haar vakgebied bij complexe uitdagingen.
Rob Kouwenhoven
Strategisch adviseur kennismanagement, Directie Operatien Politie
De afgelopen 1,5 jaar een prettig samenwerkingstraject gehad. De expertise van TheNextNow, powered by ROUR heeft de politie geholpen bij het schrijven van een plan van aanpak met betrekking tot kennismanagement onder de naam Kenniscloud en bij het ontwikkelen van een toolkit voor de communities of practice. TheNextNow, powered by ROUR is praktijkgericht, makkelijk benaderbaar en prettig in de samenwerking. TheNextNow, powered by ROUR heeft oog en oor voor de wensen van de klant en heeft hoogwaardig advies geleverd en de kennis uit hun eigen netwerk gedeeld.
Rodney Bos
Program Manager Knowledge Cloud Politie
Emiel is een verandermanager in hart en nieren. Ik heb Emiel leren kennen als een gedreven expert die zich optimaal inleeft in de klant en je scherp houdt. Wanneer je hulp nodig hebt om je weg te vinden in een continu veranderende wereld, dan kun je niet om Emiel met zijn kennis, kunde en enthousiasme heen.
Rosanne Boudestijn
Marketing & Communicatie ROUR