Onze missie en visie

Het is niet meer het tijdperk van verandering maar een veranderd tijdperk. 

Vroeger was de snelheid van verandering waarin organisaties functioneerden minder groot. De benodigde kennis voor het uitvoeren van processen verkreeg je met een beperkt aantal mensen. Daarom was kennis macht. Het topmanagement bedacht en besliste hoe het moest, de rest voerde dat uit.

Maar door de snelheid van verandering is de benodigde kennis om organisaties te laten functioneren nu oneindig veel groter. En die kennis is nu overal en voor iedereen beschikbaar. Daarmee zijn de rollen van werkvloer en management enorm veranderd. Er is bovendien meer samenwerking nodig tussen heel verschillende disciplines. Dat vraagt om andere manieren om die samenwerking te organiseren.

Vandaag de dag zitten veel organisaties nog steeds vast in die oude organisatiestructuren. Met management dat niet meer over alle benodigde kennis beschikt. En medewerkers met veel kennis, die meer ruimte en zelfstandigheid willen voor hun bijdrage aan de organisatie. Maar waarin het toch lukt het niet om dat voldoende te benutten. Zo’n organisatie is niet toekomstbestendig. The next is now! En jouw organisatie moet meebewegen om voorop te blijven lopen.


Hoe word je toekomstbestendig? 
Door anders te organiseren en intensiever samen te werken!

Lees hoe we dat doen

Whitepapers
Vraag hier onze whitepapers aan over het bouwen van communities

In onze whitepapers lees je alles over het organiseren van communities om mee te bewegen met de laatste ontwikkelingen en innovaties in jouw markt.

Whitepapers
Nieuwe vormen van samenwerking

‘Het is niet meer het tijdperk van verandering, maar een veranderd tijdperk: the next is now!